www.fluefiske.no
Jarle & Bjørnar Fluefiske

Jarle & Bjørnar Fluefiske AS

Jarle & Bjørnar Fluefiske AS har som mål å kunne tilby produkter av topp kvalitet fra ledende produsenter innen fluefiske og fluebinding.
Vi har ingen nettbutikk, men er daglig på posten med pakker og brevsendinger til kunder over hele landet. Så bor du langt unna, og ønsker å handle eller få mer informasjon om butikken og våre produkter, er du velkommen til å ta kontakt.

Det er undertegnede som du nesten uten unntak vil finne bak disken, telefonen eller pc`n i butikken i Lillestrøm.
Jeg føler meg heldig som kan kombinere hobby og levebrød, og jeg bruker mye tid på å bli kjent med produktene for best mulig å kunne formidle produktinformasjonen og service slik kundene bør kunne forvente.
Det skal være trivelig å besøke og handle hos Jarle & Bjørnar, og det jobbes kontinuerlig med å skaffe og lagerholde det fluefiskeren trenger og ønsker for å utøve sin hobby best mulig, både ved elver og vann samt ved bindestikka.

Om meg selv kan jeg si at jeg har rukket å bli 51 år gammel. Jeg har tilbrakt 25 av disse bak disken hos Jarle & Bjørnar Fluefiske AS, etter at jeg av alle ting hadde utdannet meg som typograf....
Jeg fisker gjerne etter "alt som svømmer", men har de senere årene fått en forkjærlighet for laksefiske, og da gjerne i mindre elver utrustet med enhånds- eller lett tohånds fluestang.

Har verken gitt ut egne bøker eller filmer, men har sammen med kompis Are Stensås skrevet laksefiskekapittelet i Pål Krogvolds bok "Fluefiske fra A til X", som kom ut våren 2009.
Videre arrangerte jeg sammen med Jarle, fluebindeseminarer flere år på 90-tallet, hvor fluebindere fra hele verden var invitert. Ja, jeg vet det.... - jeg savner disse arrangementene jeg også!

Jeg benytter sjansen her til å takke alle faste kunder som gjør butikkbedriften mulig, ikke minst alle dere som har fulgt oss siden oppstarten i 1991.

Bjørnar

Jarle & Bjørnar Fluefiske AS
Sørumsgata 28
2004 Lillestrøm

Telefon: 63 80 11 60

Epost: bjornar@fluefiske.no
Jarle & Bjørnar Fluefiske (c) 2016 - Sørumsgata 28, 2004 Lillestrøm